Hiihto

Hiihtojaoston tärkeinpänä tehtävänä on mahdollistaa kaikkien halukkaiden hiihtämään pääsy mahdollisimman hyvissä olosuhteissa. Hoidamme latuja talkoilla kuntoradalla ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla.

Viimevuosien suurimpana ponnistuksena on ollut kuntoradan rakentamiseen osallistuminen mittavilla talkootöillä. Ja nyt meillä onkin loistavat puitteet sekä hiihtoon että muuhunkin kuntoiluun valaistulla kuntoradalla.

Vuosittain järjestettäviä perinteisiä tapahtumia on ollut suksien voiteluilta, pientä hiihtokoulutoimitaa ja hiihtokilpailuja mahdollisuuksien mukaan.

Varainhankitaa teemme talkoilla ja mm. perinteisellä Kirin joulukuusimyynnillä. Lisäksi on tarjolla voiteluapua lähinnä Jari Joukaksen toimesta.

Hiihtojaoston kokoonpano

Sähköposti:
hiihto@ylaneenkiri.fi

Ville Kavander
Jari Joukas
Jari Salmi

Janne Peltola
Veikko Aaltonen

Kuntorata

Yläneen kuntorarata kiertää polveilevassa havumetsässä, yhteensä noin kolmen kilometrin matkan. Kuntoradan lähtö- ja päätepiste on Vesitorninmäellä, Nokkalantien päässä (21900 Yläne). Radalle on yhteys myös Yläneen Yhtenäiskoulun pihalta. Kuntorata on valaistu ja talvisin radalla on hiihtolatu.