Yleisurheiluharjoitusten keskeytys jatkuu huhtikuun alkuun

Pitkän pohdinnan jälkeen Yläneen Kirin yleisurheilujaosto ja toimivat yu-ohjaajat päättimme vallitsevasta tilanteesta johtuen jatkaa yleisurheiluharjoitusten keskeytystä huhtikuun alkuun. Tavoitteena on, että seuraavat ohjatut yleisurheiluharjoitukset jokaiselle harjoitusryhmälle pidetään maanantaina 12.4. aiemman aikataulun mukaisesti (harjoitusryhmät I ja II klo 17.00-18.00 ja harjoitusryhmä III klo 18.00-19.30). Harjoitukset toteutetaan ulkoharjoituksin Yläneen yhtenäiskoululla ja sen lähimaastossa.

Kesän harjoituskausi Otsolan urheilukentällä alkaa maanantaina 3.5.

Talvikuukausien aikana kannustamme nuoria yleiurheilulupauksia talviseen ulkoliikuntaa! Yleiurheiluohjaajamme ovat käytettävissänne ja antavat mielellään vinkkiä yu-taitoja kehittävistä harjoitteista myös harjoitusten keskeyttämisen aikana. Ottakaa rohkeasti yhteyttä!

Yu-jaoston ja ohjaajien puolesta,

Marko, p. 041-4511146